ensaladillarussa

2.11.06

Dia i hora...

Ja tenim dia i hora per anar a parir....

9 de novembre a les 8 del matí

Linus preparat!!!!

De fet té les seves aventatges parir per cesària:

- saps exactament quan toca.
- et fan un tall a la panxa, però no te'l fan a la vagina, que no deu ser molt agradable...
- t'estalvies els mals de les contraccions i tot el període de la dilatació i expulsió.
- el Linus no surtirà amb la cara arrugada.
- ...etc
- però sobretot, el millor de tot, en el nostre cas, és que podem practicar la "moxis" fins a l'últim moment!!!! (apassionant!!!). :-)

De totes maneres...preferíem un part normal i natural...ja ho sabeu tots....però cap problema...el següent o la següent segur que es col·loca com toca!!

Portem uns dies una mica nerviosos però molt emocionants...ens costa una mica d'imaginar-nos la situació d'aquí 10 díes quan tornem de l'hospital....
Ja ho sabem que més val que ens hi anem fent a la idea....però és que no és fàcil!!!

Esperem que d'aquí un temps podem deixar de parlar del Linus i de tota aquesta nova situació que estem vivint, perquè hi ha altres coses a la vida...tot i que aquesta és de la millors!!!

Salut i alegria!

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Això és emocionant!!!!, estic passant nervis com si hagués de parir jo. Ja ho veieu, és un divendres a les 7 del matí i ja estic posant un comentari al blog.....quina poca feina
Comença a patir Linus, que d'aquí a poc tindràs un munt de gent davant teu fent sorollets i dient "Oh! què mono és!!!"
Au, siau.

7:44 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ja sé que a molts de vosaltres la meva decisió us causarà com a mínim una estupefacció moxibusteica, però he decidit autoproclamar-me definitivament i rotunda ONCLE i deixar de banda el títol de tiet.
La raó és que "tiet" no apareix ni a l'Enciclopèdia Catalana, ni al diccionari de l'Enciclopèdia, ni al diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans.
Com a avantatge de la cesàrea us oblideu de que no et perds el capítol de "El cor de la ciutat", i a més el pots comentar amb la comadrona.
Alegria i salut!

9:08 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home