ensaladillarussa

3.11.06

Confessions...

No sabíem molt bé si explicar-ho o no, perquè no volíem fer-vos patir i sobretot perquè ens feia una mica de vergonya...

Resulta que el dimecres (dia de tots sants i d'eleccions), pel matí el Linus no tenia moltes ganes de moure's. La doctora ens va dir que controlessim els moviments del Linus cada dia, concretament havíem de contar amb quan temps feia 10 moviments. Normalement el Linus, que ja apunta a ser un jugador de futbol famós, els fa en menys de 10 minuts, però dimecres pel matí va tardar més d'una hora!!!!

Les indicacions de la maternitat eren que si passava més d'una hora anéssim a urgències. Bé doncs nosaltres, als 40 minuts ja ens vam anar vestint per anar cap a urgències.

SI SI, HO HEU SENTIT BÉ, SOM UNS HISTÈRICS I VAM ANAR A URGÈNCIES!!

No sense abans passar pel col.legi electoral per deixar el nostre vot.

Doncs això, ja us ho hem explicat...

A urgències ens van mirar amb cara de "pobrets ja estan nerviosos i histèrics...el que els hi espera!!", però jo crec que els hi vam alegrar el matí ja que erem els únics que estavem allà...poca feina a la Maternitat!!!
Evidentment el Linus estava de conya...amb un cor que li bategava a 140 pulsasions per minut...tot un campeon!!

La família que no s'enfadi...que no ho hem dit per no fer-vos patir i perquè ens feia vergonya....

Apa ja us en podeu riure!!!

salut i alegria!

6 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Holaaaaa!!!
¿Y qué hay de malo en asegurarse de que se estaba echando una siesta?
Igual el porrete de la moxib le ha dejao un poco mas lento.
Bueno, paciencia que cada vez queda menos. He encargadio unas fotos al personal porque me lo voy a perder todo!!!!!, que rabia. Ya cuando lo conozca tendrá mas de un mes, creo que ya estará harto de que le digan lo mono que es y que le hablen como si además de un bebé fuese idiota pero bueno, no creo que me pueda resistir a hacer lo mismo.

Un beso

10:05 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

uoooooooooooooo

que monus els pares!

amb les primeres cagaleres abans de part... molt bé així també pràctiqueu una mica de nervis i no només de les classes de prepart/respiració i tal.

Magda ets conscient que el teu vot està devaluat? mig vot era teu i l'altre mig d'en Linus eh? ja vas consultar amb ell l'important decissió?

Apa guapus a seguir contant els minuts que queden.

ens veiem,

uri

11:40 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

A veure si aprens, Linus, que no costa res dona senyals de vida. Que si no fas patir sense caldre. Quan siguis adolescent t'emportaràs més bronques que ara per aquest motiu, però tampoc cal entrenar-se.

Au!, belluga't devalent, ara que pots i que no hi ha mitjonets, sabatetes, pijamentes, blusetes ni pampers que t'ho impedeixin.

Va, tio, que aviat ens saludarem personalment.

4:34 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Felicidades a los papis!!!

Un beso y un abrazo.

Sergio Serena
(ex-checklist en Meteo)

6:40 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Jo encara sóc igual de pardillu, no us penseu que això us passarà amb el temps...
També penso que és culpa de la Moxibustión, potser podrieu provar amb els cuencos vibratoris de quars, que ho curen tot.
Ai quina emoció!!!!

Roger

8:19 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei me n´alegro k sigue uns histerics i k el Linus estigui tan en forma, ja nomes keda una setmaneta i segur k anira tot molt b, molts records i ptnets.

10:47 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home